2014. december 2., kedd

RECEPTJEINK:

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az általunk használt és már több ezer ember által visszaigazoltan remek receptjeinket.












PAN DI ZENZERO la ricetta per l'italiano
klikk >>>>>>>>>>>


PÃO DE ESPECIARIAS
klikk >>>>>>>>>>>


GALLETA DE JENGIBRE
klikk>>>>>>>>>>>>



HÁZI TORTABURKOLÓ MASSZA
klikk >>>>>>>>>>>



Szeretnéd elsajátítani a mézeskalács készítés minden fortélyát?! Kíváncsi vagy hogyan készülnek legszebb mézesek?





A mézeskalácsok készítője:
Vargáné Orbán Anikó



Készséggel állok rendelkezésedre és várulak sok szeretettel:

Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
díszítőcsöves tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó)
tanfolyam szervező


elérhetőség:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...