Minden Mézeskalács Alaptanfolyamon készítenek a részvevők a saját alapötletük alapján egy A/4 papírlapnál nem nagyobb főmunkadarabot. Az alapanyaga az alaktartó tészta recepje szerint készül. Ezért alkalmas tészta formázásra is. Nem is véletlenül hívjuk az elkészült darabokat mézes kerámiának. Gyönyörűen megtartja sütés alatt is a gondosan kézzel kialakított formákat. Gyakran készítünk Karácsony előtt harangokat is. Mi tagadás, nekem is az egyik legkedvesebb formám. A harangok a klasszikus mézeskalács fénymázakkal bevonva, mint a pirosra, a barnára, (vagyis a mézbarnától a borostyánsárgáig) színezve igazán ünnepélyes hangulatúak lesznek még díszítés nélkül is. A harangokon szépen kínálkozik a hely a különböző motívumokhoz.
Az idén hagyományos-anikós minták jutottak az eszembe:
Sok szeretettel várlak:
Készséggel állok rendelkezésedre és várlak sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
díszítőcsöves tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó)
tanfolyam szervező
elérhetőség:
+36 70 941 26 13
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése