2016. augusztus 15., hétfő

Glazúr pipacsok a mézeskalácson

A természet után formázni egy képlékeny masszából, vagyis glazúrból, azaz cukormázból, csupán néhány díszítőcső segítségével nem kis feladat. El kell teljen egy kis idő gyakorlással, és a gondolat edzésével, hogy tudjuk egyáltalán hogyan fogjunk hozzá. Számomra ez mindig izgalmas feladat. Szeretek magam rájönni a "hogyan működik" nyitjára. Persze szívesen meg is tanítom, ha kíváncsi vagy rá. 
Ez a munkadarab is egy tanfolyamon készült.
Nagy öröm volt számomra, hogy mindenki nagyon élvezte és remek eredmények születtek. A pipacs mindenki kedvence lett.



Sok szeretettel várlak:


Készséggel állok rendelkezésedre és várulak sok szeretettel:

Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
díszítőcsöves tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó)
tanfolyam szervező


elérhetőség:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...