2017. augusztus 25., péntek

Rózsás Hangulatban

Cukormázból készült felülírásos írás szegélyezi a terülőmázzal bevont mézeskalácsot. A formája egyedi tervezésű kiszúróval készült. Az apró rózsák csak 5-10 mm nagyságúak.

A munkadarab technikái elsajátíthatóak a Glazúrozó Díszítő Mester (Haladó III.) Tanfolyamon.







Készséggel állok rendelkezésedre és várulak sok szeretettel:

Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
díszítőcsöves tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó)
tanfolyam szervező


elérhetőség:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...