2016. augusztus 15., hétfő

Díszítőcsöves glazúr rózsák

A díszítőcsővel készült rózsák mindig is a kedvenceim voltak. Most kicsit másképp, kisebb csővel készültek, és felületi színezést kaptak.
Ezektől a színektől mostanában nem tudok elrugaszkodni. Az új stúdió berendezését az elmúlt hónapokban hasonló színekkel álmodtam, és most igazán megkedveltem őket.
A torták és mézeskalácsok is mind ebben pompáznak.
Remélem ezek a színharmóniák nem csak engem érintenek meg!


 


Sokat segíthetnek a színinspirációk a munkáink megtervezéséhez.
De nem csak a mézeskalácson vagy tortán!
Épp kiválasztottam minden drapériát az Új Stúdióba, de még mindig nyugtalanított vajon, hogy mutatnak majd együtt. Ezt követően találtam ezeket a képeket, és megnyugtató látni együtt az egész színkavalkádot. Most már biztos vagyok benne szép lesz, ha minden a helyére kerül. Kis különbség a színek aránya lesz. Több zöldes-kékes tenger színek érvényesülnek majd az enteriörben. Mindezek lágyan körülölelik majd a tanfolyami résztvevőket, akik élénkítik majd nem csak lilás-viola-rózsa színeikkel, de derűjükkel, örömükkel is az együtt eltöltött napokat.
Mert addig sem tétlenkedünk, míg a kiegészítők mind elkészülnek, de addig is türelemmel várom a végeredményt. Csodaszépek lettek a roletták, és éppen készülnek a székszoknyák! :)Ha szeretnél jelentkezni 
várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.


A mézeskalácsok készítője:

Vargáné Orbán AnikóItt is megtalálsz, kattints a gombra:

          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...