Szűrhímzés ihlette mintával készült mézeskalács.
Díszítése a kalocsai díszítéssel azonos cukormázból: féldomború technika.
A középhaladó mézeskalács díszítő tanfolyamokon áprilisban megtanulhatjuk, hogyan használjuk.
Készséggel állok rendelkezésedre és várulak sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
díszítőcsöves tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó)
tanfolyam szervező
elérhetőség:
+36 70 941 26 13
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése