2013. január 19., szombat

Az esküvői köszönetajándék kiválasztása


Az esküvői köszönetajándék kiválasztása

   Az esküvői köszönetajándékod kiválasztása nem bonyolult, de érdemes néhány szempontot figyelembe venni. Itt olvashatod az áttekintést, mely segítségedre lehet. 







Esküvői teríték mézeskalács köszönetajándékkal

   funkció: Személyes ajándékot, dekorációt, ültetőkártyát, vagy inkább egyedi emléket szeretnél-e?
   forma: A mézeskalács virág, szív, pillangó, mécses, plakett alakú legyen-e? 
esküvői köszönetajándék mézeskalács szívek
   szín: A vendégajándékod színe lehet hagyományos mézeskalács szín, mint a natúr, mézbarna, piros, vagy bordó, de cukormázas alapozással jól illeszthető az ünnepi helyszín dekorációjához, illetve cukormázas alapozással fehér, királykék, piros, lila, vagy bármilyen pasztellszínű, mint baracksárga, barackrózsaszín, narancsszín, világoskék, türkiz, orgona, rózsaszín, mályva...
Így megvan a lehetőség az esküvői vacsora terítékéhez illő szín választására.
   minta: Nagyon változatos lehetőségeid vannak: hagyományos, népművészeti, modern, nonfiguratív, humoros, egyedi, egyszerű, vagy gazdagon díszített; cukorgyöngy felrakásával, aranyozással, vagy fondant dísz kiegészítéssel...
   felirat: Elképzelésetetktől függően sokféle megoldás lehet.
   - csak a megjelenítendő virágmotívum, csipke, galamb, páva, vagy egyéb felirat nélkül
   - monogram, vagy keresztnevek
   - évszám, vagy teljes dátum,
   - szöveg: „Köszönjük!”, „Szeretettel” stb.



   méret:  A megjeleníteni kívánt motívum helyigényétől, a felirat hosszától függően változó az 5 cm-től általában a 11 cm-ig. Az örömszülőket, közeli rokonokat, násznagyokat ennél nagyobb köszönetajándékkal is meglephetitek. Ezek általában szív alakúak, nagyságuk a 14-25-33 cm. A nagyobb méretűekre idézet, vers részlet is feliratozható. 
   ár: Amennyiben a köszönetajándékra fordított keret meghatározott. Az adott lehetőséghez fogok ajánlani mézeskalácsot. A köszönetajándék ára a méretétől, és a díszítettségétől függően változó. Meghatározott összeg felett mennyiségi kedvezmény adható. 



   díszcsomagolás: Szerepe meghatározó a mézeskalács köszönetajándék megjelenésében. 
   -A fólia csomagolás ropogós BOPP fóliából készül, a mézeskalács köszönetajándék felett csokorba fogva szatén, taft vagy organza szalag masnival átkötve.
   - Organza szövetből is készülhet a díszcsomagolás. A fehér organza csomagolást bármilyen alapszínű mézeskalácshoz ajánlható. Választható viszont egyéb színű is, mint a bordó, arany, ekrü, vagy igény szerint más színek is. A színes organzában a natúr, mézbarna, bordó és fehér mézeskalácsok érvényesülnek a legjobban. Az organza díszcsomagolásban a nagyon egyszerű, kedvező árú mézeskalácsok is alkalomhoz illőek és elegánsak. 

   Érdemes meggondolni tehát, hogy vagy a mézeskalács alapszíne, vagy a díszcsomagolás rímeljen a meghívó, a menü-, vagy az ültetőkártya, a teríték színeivel, azok mintáival, illetve illeszkedjen az alkalmi helyszín dekorációjához, kihangsúlyozva, megkoronázva azt.

   Remélem sikerült támpontot adnom, a megfelelő mézeskalács köszönetajándék kiválasztásához. Nincs más, mint körülnézni a választékban, s, ha ihletet kaptatok valósítsuk meg együtt elképzeléseteket.



esküvői mézeskalács köszönetajándék



 MÉZESKALÁCS KÖSZÖNETAJÁNDÉK


                          








Tanítványaimmal együtt
várjuk esküvői megrendelésed az 
ÉkesÉdes oldalunkon>>>


Ha az ajándékod magad készítenéd:
Tájékoztató a











A mézeskalácsok készítője:

Vargáné Orbán Anikó


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:

          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...